En god fødsel (Innbundet)

Forbered deg med mental trening

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202426859
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale En god fødsel

I denne boka får du all informasjon du trenger for å få en god fødsel!

Les om hva som skjer i svangerskapet, fødselens faser, pusteteknikker og hjelpemidler, forberedelser, partnerens rolle og mental trening. Ved å bruke mental trening i svangerskapet kan du forberede deg på fødselen og få en bedre fødselsopplevelse. Med boka får du også en QR-kode til en lydfil med mental trening. Denne kan lastes ned og du kan høre på filen med jevne mellomrom før fødselen.

Boka inneholder også fødselshistorier, ti kvinner som har brukt verktøyet forteller om sine erfaringer. Historiene presenteres med kommentarer fra jordmor og mental trener.

«En god fødsel er en flott bok med et enkelt og folkelig språk. Den inneholder et viktig visualiseringsverktøy for den gravide til å forberede kroppen mentalt på hva som kommer til å skje under en fødsel. En god fødsel er et godt supplement til fødselsforberedelse i samarbeid med jordmor.» Marit Heiberg, Leder av Den norske jordmorforening

Til toppen

Om forfatter Birgit Semundseth

Birgit Semundseth er mental trener og Tonje Wessel Rummelhoff er jordmor.

Sammen gir de deg tilgang til et nytt mentalt verktøy som gjør deg bedre forberedt på fødselen og som øker sjansen for at du får en god fødselsopplevelse.

Til toppen