En lidenskapelig seilas (Nedlastbar lydbok)

Serie: Familien Rokesby 3

Forfatter:

Kari Wille Rekdal (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Claes, Rudy
Spilletid: 9:49
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The other miss Bridgerton
Oversatt av: Rekdal, Kari Wille
Serie: Familien Rokesby
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205569720
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale En lidenskapelig seilas
Tredje bok i romansemesteren Julia Quinns serie om familien Rokesby, generasjonen før Bridgerton. Poppy Bridgerton er fryktløs, selvstendig og eventyrlysten og ser etter de samme egenskapene hos en kommende ektemann. Men ingen av denne sesongens ungkarer treffer beskrivelsen. På en utflukt ved kysten av Dorset kommer hun over et skjulested for tyvegods, og før hun vet ordet av det, blir hun kidnappet, bastet og bundet og ført om bord i et skip.


Kaptein Andrew James Rokesby er viden kjent som en rakker og hensynsløs kaper, men er egentlig sønn av en jarl og frakter viktige varer og dokumenter for den britiske regjeringen. Etter å ha satt seil mot Portugal oppdager han til sin overraskelse at det befinner seg en kvinne i kahytten. Og han har ikke tid til å snu.


Mens bølgene slår mot veggene, byttes skarpe ord ut med glohett begjær. Men når Poppy og Andrew får vite sannheten om hverandre, vil det utløse en romanse eller en skandale? Og når Poppy får vite hvem Andrew egentlig er, er han da spennende nok til å kapre hjertet hennes?


En lidenskapelig seilas er tredje bok i romansemesteren Julia Quinns serie om familien Rokesby. Tre inn i deres fortryllende verden og nyt fortellingen om generasjonen før familien Bridgerton. Vittig, herlig og svært, svært romantisk.

Til toppen

Andre utgaver

En lidenskapelig seilas
Bokmål Heftet 2022
En lidenskapelig seilas
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Julia Quinn:

Bøker i serien