En sykepleiers hverdag (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 199
Forlag: Cingulum
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269236804
Kategori: Familie og helse
Omtale En sykepleiers hverdag
Jobben som sykepleier er svært variert og full av utfordringer. I denne boken tar sykepleier Anders Christoffersen oss med på innsiden av det norske helsevesenet. Vi følger ham i arbeid på legevakt, akuttmottak, nyfødtintensiv, ambulanse og psykiatrisk avdeling.

Gjennom enkelthistorier får du et innblikk i hvordan sykepleiere døgnet rundt jobber med å redde og bevare liv i Helse-Norge. I boken blir du med når sykepleier Anders passer på premature barn på nyfødtintensiven, rykker ut på hjertestanser, tar imot syke og skadde på legevakten og mye mer. En sykepleiers hverdag gir deg et unikt innblikk i norsk helsevesen. Koronapandemien som rammet Norge i 2020, økte presset på helsevesenet vårt. Anders var på frontlinjen både på legevakten, koronalegevakten og teststasjoner. Det presset sykepleiere og annet helsepersonell opplevde, skildres unikt i et av bokens kapitler.

Sykepleieren er der når du blir født, og følger deg ut av livet når du en gang sovner inn. Mange tror muligens de vet hva en sykepleier arbeider med - men vet de egentlig det? Når du leser denne boken, vil du blir overrasket over omfanget av arbeidet landets sykepleiere utfører, og det ansvaret de faktisk har. Boken inneholder Anders sine personlige opplevelser og er skrevet med stor åpenhet og ærlighet.

Til toppen