Energien taler (Heftet)

Kanaliserte budskap om å leve, elske og våkne

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Inspirasjon og praktiske råd for vekst og forvandling på områder som betyr mest for oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft, livshensikt og velvære. Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene som han har hatt kontakt med i nærmere tjue år.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Energy Speaks
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202634568
Omtale Energien taler

Energien snakker hele tiden - vi må bare lære å lytte

Lee Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene, og som han har hatt kontakt med i nærmere 20 år.

 

Oppskrifter for vekst og forvandling med praktiske råd og inspirasjon, på områder som betyr mest for de fleste av oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft og selvutfoldelse, livshensikt samt fysisk og følelsesmessig velvære.

 

Med forord av Helén R. Løddesøl, som har arrangert workshop-er med Lee Harris i Norge. Se også side 7. 

Til toppen

Andre utgaver

Energien taler
Bokmål Ebok 2019
Om forfatter Lee Harris

Lee Harris er en internasjonalt anerkjent foredragsholder, leder innenfor personlig vekst og forandring, intuitivt medium, musiker og bildekunstner. I tillegg til å ha skrevet Energien taler har han produsert mer enn hundre lyd- og videoinnspillinger. For tiden arbeider han med å utvikle Energy Mastery Academy på Internett samt andre kurs og opplæringsprogrammer. I 2001 debuterte han med albumet Shapeshifting, fulgt av Phoenix og Golden World. Nylig har han begynt å arbeide med sin egen form for lydhealing gjennom serien Adventures in Sound. Harris er født i England, men bosatt i California.

www.LeeHarrisEnergy.com

Til toppen