Espens ølsafari (Innbundet)

de beste ølturene og den beste ølmaten

Forfatter:

Niklas Lello (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 207
Illustratør: Lello, Niklas
Forlag: Gursli Berg forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299928410
Omtale Espens ølsafari
ØL, MAT OG REISE
Bli med Espen Smith på de beste ølturene i Europa. I «Espens ølsafari» tar han deg med til noen av de mest populære reisemålene, gir tips om bryggerier og puber å besøke, hvilke øl du bør drikke og hva du kan spise til.
Du får oppskrifter på tradisjonell mat som passer til øl, for eksempel gulasj, fish & chips og pølser. Oppskriftene har Espen fått fra de de mange lokale kneipene han har besøkt. Du får også fakta om øl, historie og geografi. Boka er lettlest, munter og krydret med artige historier og anekdoter.

Espen Smith, Norges ølguru nummer 1, formidler om øl hver dag, året rundt. Han har holdt hundrevis av foredrag og kåserier om å drikke og brygge øl, hva du spiser til øl og hvor du skal reise for å nyte øl. Han underviser ved Norsk Sommelier Utdannelse, ikke helt overraskende med ansvar for fagområdet øl. Han er dessuten konsulent for restauranter og puber og har levert utstyr til mange av de nye mikrobryggeriene i Norge. Det er ikke til å undres over at han stadig dukker opp som ekspertkommentator innen øl i aviser, radio og TV. Espen Smith har tidligere gitt ut «Ikke bare øl» (2006) og var medforfatter av «Ølboka - all verdens øl» (2009).

Til toppen

Flere bøker av Espen Smith: