Essensen av Italia (Innbundet)

Forfatter:

Alastair Hendy (Illustratør) Ingrid Espelid Hovig (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 176
Illustratør: Hendy, Alastair
Forlag: Versal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Antonio Carluccio's simple cooking
Oversatt av: Hovig, Ingrid Espelid
ISBN/EAN: 9788281880702
Omtale Essensen av Italia

Det beste fra Carluccios kjøkken

ANTONIO CARLUCCIO er en av verdens mest kjente ambassadører for italiensk mat. I 2008 feiret han 50-årsjubileum som kokebokforfatter og kokk med fokus på genuin italiensk mat og vin.

Det hele begynte i 1958, da han som 21-åring begynte å lage enkle pastaretter til romkameraten sin på en liten kokeplate i deres felles leilighet i Wien. Med sin elegante form, grove stemme og sine hvite krøller, er han nå kjent som selve Gudfaren av italiensk mat. I denne boken får du det aller beste fra Carluccios kjøkken. En helt spesiell perle av en bok for alle som elsker den enkle italienske maten.

Til toppen