Et glutenfritt kjøkken (Innbundet)

deilige brød og kaker uten gluten - for alle

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 207
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205546837
Kategori: Mat og drikke
Omtale Et glutenfritt kjøkken
Da jeg fikk cøliaki i 2008, måtte jeg brått legge om kostholdet mitt og spise glutenfritt. Jeg oppdaget raskt at det nesten ikke fantes glutenfrie produkter med god smak og sunne ingredienser på markedet. Det ville jeg gjøre noe med! "Jeg håper denne boka vil være til glede, inspirasjon og hjelp for deg som må eller ønsker å leve glutenfritt. Ta en titt og prøv alt det deilige glutenfrie som du, familie og venner nå kan lage og kose dere med! Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød, finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter Tangzhong-metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La deg friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst hamburgerbrød, frokostgrøter og granola. Mellom disse permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig - slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat".Monica J. Hellmann (f. 1967) er utdannet innen salg og markedsføring ved BI og Markedshøyskolen, og har i tillegg kurs i kostrådgivning. Etter å ha jobbet med store varemerker som Coca-Cola og Freia lanserte hun sitt eget merke, Det Glutenfrie Verksted, i 2014 - med god mat og nytelse i fokus. Dette er hennes første bok.

Til toppen

Andre utgaver

Et glutenfritt kjøkken
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Monica J. Hellmann: