Et lite, etisk feiltrinn (Innbundet)

thriller

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 412
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205549838
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Et lite, etisk feiltrinn
«Frilans-journalisten Svala Saltfjord er dessuten en litterær antihelt som vi så langt ikke har sett maken til her på berget. Forfyllet. Vulgær og illeluktende. Klin gæren. Og lett å like.» VG   Frilansjournalisten Svala er litt for glad i champagne og sene kvelder på byen, og litt for dårlig til å holde orden på økonomien. På en flytur over Atlanteren får hun tips om en brennbar sak, et tidenes scoop som ryster en hel verden og redder Svalas karriere.
Men allerede dagen etter at nyheten slippes mottar hun en kryptert e-post med beskyldning om at saken hennes er fake news. Svala innser at jakten på sannheten kan komme til å koste henne langt mer enn penger og suksess. Minsteinnsatsen er menneskeliv, og ikke bare hennes eget.
Svala lokkes inn i et internasjonalt spill der nyheter, fakta og informasjon er blitt en het handelsvare. Fanatikere bruker religion, etnisitet og migrasjon som våpen i en global kulturkrig om politisk påvirkning, samtidig som hemmelige tjenester har fått friere tøyler og mer effektive midler enn noensinne.

Til toppen

Andre utgaver

Et lite, etisk feiltrinn
Bokmål Ebok 2021
Et lite, etisk feiltrinn
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Et lite, etisk feiltrinn
Bokmål Heftet 2022