Et siste PS (Innbundet)

en norsk jentes bekjennelser

Serie: En norsk jentes bekjennelser 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 335
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Serie: En norsk jentes bekjennelser
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788248925170
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Et siste PS
For tre år siden ga A.N.P. ut dagboken sin, helt uten filter, til stor jubel og forargelse. Nå har hun blitt 23 år, og livet er mer forvirrende og innviklet enn noensinne.

«Den skjelvende hånden hennes begynner nølende å taste inn de åtte sifrene som bare betyr en ting - glinsende, strålende, funklende, midlertidig lykke om tre, to ...»

I dagboken fra det siste året, har A. forelsket seg i en hun ikke liker, samtidig som en hun elsker prøver å ta livet sitt. Det er en ærlig beskrivelse av overgrep, trekanter, depresjoner, kroppspress og kroppsvæsker. Om kompleks kjærlighet, traumer og intense vennskap. Det handler om hvordan livet snur så fort at man ikke klarer å henge med. Om hvor enkelt det er å bli manipulert, hvordan ingen kan redde noen som ikke en gang vil hjelpes, og om hvordan alle menneskers historie er en uendelig lang tekst med altfor mange PS.

SAGT OM CHICKS O'HOI:

«rått, usminket og befriende ærlig om tabubelagte og intime ting. ... en hyllest til det naturlige og normale, til kvinner som tør å gå egne veier og gir faen i hva omgivelsene forventer av dem.»
Terningkast 5, VG

Til toppen

Andre utgaver

Et siste PS
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Et siste PS
Bokmål Ebok 2020
Bøker i serien