Eventyrlige detaljer. Inspirasjon rom for rom (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202548469
Omtale Eventyrlige detaljer. Inspirasjon rom for rom

En inspirasjonskilde til å skape helhetlige og harmoniske rom

Du kjenner følelsen, når du besøker et hjem hvor det er godt å være. Fra du kommer inn døren, føler du den gode atmosfæren. Slik vil jeg også ha det, men hvordan skal jeg få det til, tenker du kanskje.

Et godt og hyggelig hjem, eller fristed, skapes først og fremst av de som bor der. Det behøver hverken være uoverkommelig eller kostbart å skape eventyrlige rom både i hjem og hytter. Den store forskjellen ligger i detaljene.

EVENTYRLIGE DETALJER inspirer deg i valg av viktige detaljer som møbler, farger, tekstiler, planter og pynt - alt med en gjennomgående rød tråd. Boken viser deg hvordan du skal oppnå visuelle helhet og gir praktiske råd i kombinasjon med vakre inspirasjonsbilder – alt på ett sted.

HALVOR BAKKE er Norges mest kjente og populære interiør- og møbeldesigner, kjent fra sosiale medier og blant annet TV-programmet Eventyrlig oppussing og sosiale medier.
CHRISTINE FIKSEAUNET er interiørdesigner og stylist, og har gjennom sitt yrkesliv i interiørbransjen blant annet jobbet med kolleksjons- og designprosjekter for Green Apple, Home & Cottage og Borås Cotton.
Halvor og Christine jobber tett sammen på interiør- og designprosjekter.

Til toppen