Eventyrlige masker (Innbundet)

Strikkede sokker og votter

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Satumaiset silmukat
Oversatt av: Jääskeläinen, Virva
ISBN/EAN: 9788202646080
Kategori: Håndarbeid
Omtale Eventyrlige masker

Strikking er magisk
Du har kanskje nok sokker og votter, men du har garantert ingen som disse. I boka finner du velprøvde oppskrifter som vil glede deg underveis i strikkingen, og også den heldige brukeren av sokkene eller vottene. For det er så fint når vi stadig kan strikke oss noe nytt, fordi "vi har jo ikke noe som er akkurat sånn". 

Halvsokker
Sokker, høye og lave
Strømper til kneet
Votter som matcher

Oppskriftene er strikket med pinner fra 2,5 til 3,5 der garnet du kan bruke er listet opp med flere alternativer fra tynt via mellomtykt til tykt sokkegarn. 


Kos med stil
Vi tok en tur til Finland denne gangen, og de kan noe om design. Niina Laitinen er en svært populær strikkedesigner i hjemlandet, og det er ikke uten grunn. Nå har hun laget et bok full av oppskrifter på sokker og strømper i flere lengde og noen matchende votter. Enten du vil ha noe til hverdags eller fest, kos eller kontor.

Boka er vakker i seg selv, og plaggene du kan strikke her, er til for å brukes og synes. Ingen grunn til at sokkene skal spille annenfiolin når de er så eventyrlig fine som her. Strikk deg noe nytt - det fortjener du!

Til toppen