Eventyrstrikk fra @loparefur (Innbundet)

fargerike gensere og småstrikk for alle

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 205
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205545359
Kategori: Håndarbeid
Omtale Eventyrstrikk fra @loparefur

Strikk til hele familien

Nordmenn elsker å bruke naturen. Anna-Sofia Vintersol elsker å designe klær, for det meste av islandsk ullgarn, som vil gjøre naturopplevelsene enda bedre. Eventyrstrikk er en bok fylt av fargerike og praktiske strikkeplagg for små og store, gamle og unge. Med eventyrlige og detaljerte design har Anna-Sofia Vintersol, som står bak den populære Instagram-kontoen @loparefur, laget en bok fullspekket av gensere, kofter og småstrikk til hele familien.

Eventyrstrikk inneholder noen av strikkedesignerens mest populære oppskrifter, som «Warg», «Winterfox», «Sköll og hati», men også nye oppskrifter som «Biboon», «Yanaha» og «Bjørnehjerte».

 

Anna-Sofia Vintersol (f. 1989) er bosatt utenfor Oslo. Hun kom til Norge etter å ha jobbet flere år innen spillutvikling i Japan. I 2018 lagde hun sitt første genserdesign og delte det på Instagram-profilen @loparefur. Siden har hun jobbet som strikkedesigner og frilans art director, samtidig som hun driver med hundeoppdrett av rasen Shiba Inu. Bakgrunnen innen grafisk design og en stor interesse for villmark, dyr og urfolks kulturer er hennes største inspirasjon. Eventyrstrikk fra @loparefur. Fargerike gensere og småstrikk for alle er hennes første bok.  

Til toppen