Grunnleggende sykepleie 1 (Heftet)

sykepleie - fag og funksjon

Serie: Grunnleggende sykepleie 1

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 386
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Språk: Bokmål
Serie: Grunnleggende sykepleie
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205477698
Kategori: Sykepleie
Omtale Grunnleggende sykepleie 1
Grunnleggende sykepleie er et basisverk for sykepleierutdanningen.

Bind 1 fokuserer på sykepleierens grunnlag, rolle, ansvar og funksjon i samfunnet og viser sykepleiens samfunnsmandat og sykepleiens rolle og bidrag inn i ulike kontekster.
Grunnleggende sykepleie gir studentene den faglige plattformen av teoretisk kunnskap, ferdigheter og verdier som utgjør fundamentet i sykepleien, uavhengig av hvor utøvelsen finner sted. Fagstoffet bygger på forskningsbasert kunnskap, erfaringsbasert kunnskap og pasienterfaringer. Læreverket passer godt som innføring i fagfeltet, men er også svært nyttig som rammeverk for hele studieløpet og vil være til god hjelp i arbeid med studiekrav. Fagstoffet presenteres på en tydelig og lettfattelig måte. Eksempler og refleksjonsoppgaver gir hjelp til å trekke tråder mellom teori og praksis og bidrar til innblikk i yrkesrollen som sykepleier.
I de 3 bindene presenteres nødvendige basiskunnskaper for å oppnå kompetanse som sykepleier.
Ved kjøp av pakken Grunnleggende sykepleie følger det med tilgangskode til den digitale arbeidsboken. Den kan også kjøpes separat. Arbeidsboken er felles for alle bøkene.
Den digitale arbeidsboken bidrar til å lette innlæring og forståelse av lærestoffet. Her kan du teste dine kunnskaper gjennom interaktive oppgaver, skriveoppgaver og pasienteksempler med refleksjonsoppgaver. Praksisnære eksempler synliggjør kompleksitet og helhetlig forståelse av hvordan pasientens grunnleggende behov ivaretas. Videoer med lyd fra aktuelle prosedyrer fra Sykepleiehåndboken (SHB.no) er tilgjengelig, samt lenker til kunnskapsbaserte prosedyrer.
Kjøp 3-års tilgang til digital arbeidsbok separat her
Kjøp 5-års tilgang til boken som E-bok (Smartbok) her

Til toppen

Bøker i serien