Fakkelbærer for vår tid (Heftet)

Forstå din hellige rolle som healer, veileder og lysvesen

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Om hva som kjennetegner lysarbeidere og hvor de kommer fra.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lightworker
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202565848
Omtale Fakkelbærer for vår tid
Menneskehetens fakkelbærere er sjeler fra høyere dimensjoner inkarnert på jorden for å opplyse, veilede og undervise. De har ofte glemt sin guddommelige oppgave. Forfatteren ønsker å vekke dormende fakkelbærere – som deg?

Til toppen

Andre utgaver

Fakkelbærer for vår tid
Bokmål Ebok 2017
Utdrag

Empati er evnen til å sanse og forstå andres følelser. Mer eller mindre frivillig vil empatiske personer straks kople seg på andres følelser, og til og med ubevisst speile det andre mennesket. De er ikke bare sensitive for andres følelser, men er også svært lydhøre for kroppsspråk og betoningen i stemmen som avslører folks følelsesmessige tilstand. Mange lysarbeidere har ikke bare sterk empati med andre mennesker, men også med dyr, planter eller alt som har et energifelt. Empatiske personer har også evne til straks å skanne en annen persons energifelt for tanker, følelser og opplevelser ­– fra fortid, nåtid og fremtid – og reagere deretter. De forholder seg til følelser som er begravd dypt under overflaten hos et menneske, og som vedkommende kanskje ikke selv klarer å sette ord på eller forstå. De har evne til å fange opp en persons sanne følelsesmessige tilstand og få ham eller henne til å slappe av og føle seg vel ved å vise medfølelse.

            Mange empatiske mennesker er ikke klar over hvordan denne prosessen faktisk fungerer, og kan få det vondt på grunn av den sterke forbindelsen de har til folk rundt seg og klodens kollektive energi. Lysarbeidere som i stor grad bruker sitt empatiske element, kommer fra det fjerde planet. Disse sensitive menneskene er spesielt bevisste på det de kan se og høre, og har øye for skjønnhet. De har en sterk skapende evne og kan være født som forfattere eller kunstnere med en høy grad av kreativitet og fantasi. Mange empatiske lysarbeidere fra det fjerde planet arbeider for verdensfred gjennom musikk eller det skrevne ord. John Lennon og Bob Marley var gode eksempler på denne typen lysarbeidere. Empatiske mennesker søker fred og harmoni for hele menneskeheten fordi de ofte reagerer åpent på det de har rundt seg, mer enn på det de har inni seg. De lengter etter en verden med fred og harmoni, for en slik verden ville gi dem den dype fornemmelsen av indre fred som de arbeider for å gi til andre.

            Empatiske lysarbeidere kommer fra det fjerde planet eller høyere, så de reagerer sterkt på syns- og hørselsinntrykk. Sansene deres påvirker hvordan de kan fange opp andres smerte og lidelse. De er programmert til å plukke opp selv det minste signal eller den minste tone som kan avdekke underliggende følelser. En håndbevegelse, tonefallet i en persons stemme eller en liten forandring i vedkommendes stilling kan for et empatisk menneske være ubevisste tegn på hva som skjer på et dypt følelsesmessig plan i den personen de har med å gjøre. Selv uten å være klar over det vil vedkommende vite nøyaktig hvordan han eller hun skal reagere på hva de ser eller hører. Det kan til og med hende de speiler den personen de er sammen med, og får ham eller henne til å føle seg avslappet og forstått. Denne evnen er det som gjør empatiske mennesker så tiltrekkende for andre. Folk bare søker til dem, for de ser et speilbilde av seg selv når de møter vedkommende.

 

Har du forsterkede empatiske evner?

Les den følgende listen, og sjekk hvor mange punkter som stemmer for deg:

 •          Fremmede kommer ofte bort til deg for å få hjelp (spør om veien, om hvor mye klokken er, og så videre).
 •          Du blir alltid venn med eller hjelper nye personer (kolleger, folk i sosiale sammenkomster og så videre).
 •          Venner og familie kommer alltid til deg med problemene sine.
 •          Dyr blir sterkt trukket til deg.
 •          Komplimenter gjør deg forlegen, eller gjør at du føler deg ille til mote.  
 •          Du mediterer bedre til musikk, eller du synes det virker avslappende å lytte til musikk.
 •          Folk sier du har et «vennlig ansikt».
 •          Folk sier du er god til å lytte.
 •          Du har en helbredende virkning på andre.
 •          Du har en sterk telepatisk evne.

 

Det finnes også mange problematiske bivirkninger hvis du ikke vet hva som skjer når du er en empat, for eksempel:

 •          Du kjenner fysisk smerte eller ubehag når du hører eller ser noen som blir såret eller skadet (særlig i rotchakraet eller solar plexus).
 •          Du er utsatt for uventede anfall av depresjon.
 •          Du sliter med vektproblemer fordi du tyr til trøstespising for å dempe en uforklarlig tristhet.
 •          Du viser usunn atferd eller tyr til ulike former for avhengighet for å lindre depresjon, angst eller sinne.
 •          Du får diagnosen bipolar lidelse.
 •          Du har problemer med magen eller fordøyelsen.
 •          Du opplever plutselige humørsvingninger eller sinneutbrudd.
 •          Du sliter ofte med kronisk tretthet, mangel på energi eller utmattelse.
 •          Du sliter med mistenksomhet eller paranoia.

 

Når en empatisk person ikke er bevisst på hva som skjer, kan byrden ved å ta inn andres følelser og det kollektive feltets følelsesenergi rett og slett virke som tortur. Overbelastningen ved alt som kommer inn av stimuli, informasjon og energier, kan føre til angst, depresjon og alle slags overveldende forstyrrelser i livet til en ubevisst empatisk person.

 

Å føle virkningene

Mange ganger vil empatiske mennesker kunne føle virkningene av en naturkatastrofe eller en annen plutselig og tragisk hendelse som påvirker kloden vår. Uten noen åpenbar grunn kan de bli overveldet av følelser som ikke er knyttet til deres eget liv der og da. Dette kan sende dem ned i et opprørt hav av følelser som er helt umotivert. Følelsene kan gjøre at de lurer på hvorfor de må lide så mye, og hvorfor det virker som om verden klapper sammen rundt dem. Når man bærer hele klodens følelser på sine skuldre, kan man snart få følelsen av å være fanget i et levende helvete. Å være en energisvamp og trekke til seg all elendighet på kloden kan føre til følelser som håpløshet, fortvilelse og desperasjon.

 

Slik kan du finne en viss lindring

Empatiske mennesker kan unnslippe plagene sine ved for eksempel å arbeide med evnen til og interessen for å se og høre. Lysarbeidere fra det fjerde planet kommer fra et sted som er så rikt på synsinntrykk og lyd at de som er inkarnert i det fysiske, ikke engang kan forestille seg hvor utsøkt det er. Empatiske mennesker er kreative ånder som opplever skjønnhet på et dypt sjeleplan, så det er best for dem å forløse spenningen ved å skape skjønnhet. De følgende aktivitetene kan hjelpe deg til å forløse empatiske følelser som du tar inn over deg:

 •          skriving
 •          maling
 •          sang
 •          dans
 •          billedhugging
 •          blomsterdekorering
 •          arbeid med leire
 •          alle aktiviteter der man bruker hendene
 •          å skape skjønnhet på alle måter

 

En stor del av oppgaven deres er å skape skjønnhet for syn og hørsel, og når denne funksjonen ikke blir brukt, blir energien deres blokkert. Den blokkerte energien fører til de psykologiske og følelsesmessige sammenbruddene vi har snakket om her. Alt som gir gjenklang hos det empatiske mennesket på det skapende planet, vil straks føre vedkommende tilbake til sjelens opprinnelige skjønnhet og uttrykk. De følelsene som han eller hun har tatt inn i seg, må på en eller annen måte bli forløst, og et kreativt uttrykk er en vidunderlig måte å gjøre det på. Empatiske mennesker er her for å helbrede kloden, men hvis de ikke passer på sin egen energi og holder den sunn og frisk, vil det være vanskelig for dem å nå målene sine her på jorden. De er også naturlige healere, og de er vant til å bruke lysenergien til å helbrede med. De får derfor en følelse av tilfredshet og livskraft når de lar energien få strømme jevnt.

 

Til toppen

Om forfatter Sahvanna Arienta

Sahvanna Arienta praktiserer som klarsynt medium og intuitiv rådgiver med klienter fra hele verden. Hun er en anerkjent radiovert, og har seks ganger mottatt prisen International Paranormal Acknowledgement. Hun har studert og utforsket det metafysiske og paranormale området inngående i mer enn tjue år. Hun har også grunnlagt Soul’s Journey Media, som er et selskap innenfor New Thought-bevegelsen, og som formidler budskap om åndelig opplysning til folk over hele verden.

 

Til toppen