Fargeglade bestemorsruter (Innbundet)

25 herlige hekleoppskrifter

Bruk opp restegarnet ditt og lag de fineste heklerutene! Bestemorsruter er en herlig hekleteknikk som du kan hekle mange små av eller én stor. Mulighetene er uendelige, du kan sette dem sammen til hva du vil. I boka finner du 25 oppskrifter til glede og inspirasjon, i tillegg til gode beskrivelser av hvordan du får det til. Bestemorsruter er trendy og den perfekte måten å få ryddet litt i garnkurven.

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 142
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Granny Square Love
Oversatt av: Samson, Denise
ISBN/EAN: 9788202636913
Kategori: Håndarbeid
Omtale Fargeglade bestemorsruter

Lag noe fint av restegarnet

Bruk opp restegarnet ditt og lag de fineste heklerutene! Bestemorsruter er en herlig hekleteknikk som du kan hekle mange små eller én stor av. Mulighetene er uendelige, du kan sette dem sammen til hva du vil. I boka finner du 25 oppskrifter til glede og inspirasjon, i tillegg til gode beskrivelser av hvordan du får det til. Bestemorsruter er trendy og den perfekte måten å få ryddet litt i garnkurven.

Fargeglade bestemorsruter får du ideer til hvert rom i huset: stue, kjøkken, spisestue, soverom og bad. Du får oppskrift på praktiske ting som handlenett, kluter og grytekluter til kjøkkenet eller en god pute til sofaen. Til og med en flott badematte, trivelige gardiner eller et herlig stort pledd av restegarn.

Boka har gode trinn for trinn-forklaringer i tekst og bilder. Bestemorsruter er det grunnleggende innen hekling. Hvis du lærer deg hvordan en rute er bygget opp, og blir fortrolig med teknikken, kan du etter hvert utvikle flere intrikate mønstre med avanserte masker og sammensetninger i løpet av kort tid.

Til toppen