Farger & fluff (Innbundet)

Funky strikk fra Embraknit

Forfatter:

 Er du lei av den samme gamle fargepaletten og vanskelige oppskrifter uten rom for feil? Farger & fluff er en samling av herlig mønstermiks og deilige fargekombinasjoner som tar deg rett tilbake til 80-tallets knæsje motebilde.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202768881
Kategori: Håndarbeid
Omtale Farger & fluff

Gøyal mønstermiks

Ønsker du å strikke funky og fargerike plagg som hele familien vil elske? Er du lei av den samme gamle fargepaletten og vanskelige oppskrifter uten rom for feil? Farger & fluff er en samling av herlig mønstermiks og deilige fargekombinasjoner som tar deg rett tilbake til 80-tallets knæsje motebilde.

Boken gir deg mengder med gøyal mønsterstrikk til både store og små. Plaggene er vide, korte, smale og lange, i alt fra fluffy mohair til merinoull og håndfarget garn. Forfatterne ønsker særlig å inspirere til å bruke rester etter andre strikkeprosjekter, og gir deg flere tips til hva du kan benytte restegarnet ditt til.

Her realiseres forfatter Julie Embrås store strikkedrøm, nemlig mønstre og design for hele familien. Du får helt nye oppskrifter til voksne og barn, som aldri tidligere har vært utgitt. Vanskelighetsgraden varierer, og Farger & fluff passer derfor ypperlig til både nybegynnere og mer erfarne strikkere.

Bak disse fantastiske plaggene finner du to kreative og fargerike skapninger, mor og datter Anne-Grethe og Julie – Embraknit – som sammen har skapt et strikkeunivers som skiller seg fra de fleste andre.

Til toppen