Fargerik kulturarv (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 447
Forlag: Skald
Språk: Flerspråklig , Bokmål / Engelsk
ISBN/EAN: 9788279592327
Kategori: Kulturhistorie
Omtale Fargerik kulturarv
Gunvor C. Røkholt er en av de mest profilerte interiørdesignere i Norge. De siste 15 årene har hun arbeidet med prosjekter som tar vare på norsk kulturarv gjennom bruk, varsom turisme og kortreiste opplevelser. I arbeidet sitt er Gunvor opptatt av historiefortelling og formidling. Hun ønsker å synliggjøre historiene i interiørene og gjenspeile disse i alt fra fargesetting, tapeter og møbler.

Gunvor har utviklet interiøret hos noen av de mest eksklusive overnattingsplassene i landet. I boken viser hun frem interiøret til 10 av disse som 292 Aurland i Sogn, Knutholmen i Kalvåg, Man cave i Bergen, Riddertunet i Beitostølen og Åmot gard i Sunnfjord. I boken vil hun ta leseren med på en reise i tid og rom. Gjennom personlige fortellinger og et rikt antall fotografier tatt av ulike fotografer som Knut Bry, Thomas Barstad Eckhoff og Helle Frogner, vil hun inspirere leserne til å oppleve norsk kulturarv.
Boken blir en praktbok, lukseriøst utstyrt og innbundet i tekstil - et lite møbel.
Den kommer også i en eksklusiv, begrenset signaturutgave i eske og med gyllent snitt.

Gunvor C. Røkholt (f.1965) er oppvokst i Bærum. I nesten 40 år har hun jobbet med interiør og driver interiørfirmaet GCR Design. Hun har internasjonal erfaring som produktdesigner i India og som interiørdesigner for det nye reiselivet i Norge både gjennom innredning av gårdsturisme og hoteller, men og som interiørdesigner for velkomstsenter, helsesenter, hytter og leiligheter på Beitostølen. Hun har tidligere utgitt bøkene Fargerik innredning (2011) og jentejaktboka Ryper på jakt (2016).

Til toppen