Fett & forstands favoritter (Innbundet)

Norges beste keto-oppskrifter

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 239
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293154310
Kategori: Kosthold
Omtale Fett & forstands favoritter
Endelig er den her, Norges flotteste keto-kokebok fra Fett & forstand! Den populære bloggen inspirerer hver dag med sine flotte oppskrifter. I løpet av kort tid har Fett & forstand etablert seg som Norges mest leste blogg for alle som vil spise lavkarbo og keto.

Nå har Ena-Maria Hijman og Kenneth Øvrevoll, paret bak bloggen, samlet sine aller beste oppskrifter i denne flotte boken, med oppskrifter og bilder som garantert får tennene til å løpe i vann.

Her presenteres blant annet oppskrifter på gode frokoster, mettende middager, fresht og lekkert tilbehør, flotte desserter og ikke minst bakverk uten hvetemel og sukker.

Du får en guide til en sukkerfri livsstil!

Du får oppskrifter på flere av Fett & forstands signaturretter, og inspirasjon til både de store anledninger, guttekveld og tapaskveld med jentene.

Forfatterne deler også oppskrifter fra sine respektive røtter - Tromsø og Nederland.
Boken inneholder også en praktisk guide for hvordan du kommer i gang med ketolivet, og den mer erfarne vil finne oppskrifter på innovativ og kreativ ketomat. Fett og forstands favoritter legger grunnen for et livslangt ketokosthold som passer for alle.

Vil du prøve Norges beste keto-oppskrifter?

Til toppen

Andre utgaver

Fett & forstands favoritter
Bokmål Ebok 2022