Finn din superkraft (Innbundet)

nøkkelen til varig motivasjon og livsglede!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 287
Forlag: Anniken Binz
Språk: Bokmål
Originaltittel: Finn din superkraft
ISBN/EAN: 9788269345704
Kategori: Selvutvikling
Omtale Finn din superkraft
Har du gjort alt riktig, men føler likevel at noe mangler? Burde du egentlig vært lykkelig, men kjenner at livet skurer og går uten å gi deg det du ønsker? Har du satt deg mål og forsøkt å endre vaner, og endt opp tilbake på start hver gang? Da er denne boken akkurat det du trenger.

For av og til kommer det en bok som er annerledes enn andre bøker. Leser du denne boken vil du få til endring og personlig utvikling, uansett utgangspunkt. Boken presenterer et helt nytt perspektiv og ny informasjon om hvordan vi mennesker faktisk fungerer.

Når du får hemmeligheten om hvordan hjernen din egentlig fungerer, vil du skjønne hvorfor du ikke har kommet i mål tidligere. Med tilgang til de mest effektive verktøyene vi har i mentaltrening, vil du for første gang kunne gi slipp på viljestyrke og strategier som feiler, og leke deg til de endringene du virke- lig ønsker. Boken gir deg uvurderlige verktøy som lar deg takle hverdagens utfordringer, livet ut.

Boken vil hjelpe deg til å:
*Få mest mulig ut av livet ditt
*Opprettholde stabile følelser, energi, fokus og drivkraft
*Ta tak når du egentlig ikke har overskudd til det
*Nå de målene du drømmer om
*Leve et liv med varig glede og motivasjon

Det er på tide at du finner din superkraft og får metoden som gir deg varig motivasjon og livsgnist! Legg bort viljestyrken din, endre tankene dine og få til et liv du elsker og digger!

Anniken Binz (f. 1977) er mentaltrener og endringsnerd med et høyt ønske om at vi alle skal få mest mulig ut av livet. Gjennom historier, eksempler og en engasjerende fortellerstemme gjør hun faglig komplekse temaer lett forståelige.

Til toppen