Fisk og sjømat (Innbundet)

fra kaviar via kråkeboller til abbor, laks og reker

Forfatter:

Günter Beer (Illustratør) Anna Noddeland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 188
Illustratør: Beer, Günter
Forlag: Feierabend
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fisch und Meeresfrüchte
Oversatt av: Noddeland, Anna
ISBN/EAN: 9783899852981
Kategori: Mat og drikke
Omtale Fisk og sjømat
Boka inneholder oppskrifter med fisk og sjømat med forskjellig vanskelighetsgrad. Av de enkle rettene er blåskjell i hvitvinssaus, breiflabb på grønnsakseng og stekte reker. Retter med middels vanskelighetsgrad er bl.a. bouillabaisse, salat med marinert blekksprut og stekt langust med spagetti. Blant de mer kompliserte rettene finner man gratinert kråkebolle, breiflabbmedaljonger og pot au feu.

Til toppen