Formildende omstendigheter (Innbundet)

kriminalroman

Forfatter:

Meningsløs vold, underslag og narkotika har preget forsvarsadvokat Mikael Brennes hverdag lenge. Nå ønsker han seg en annerledes sak – en sak hvor jussen er utfordrende og spennende. Men kanskje ønsker han seg for mye denne gang. Det er nemlig ikke bare jussen som er utfordrende i den nye saken Mikael Brenne får på bordet i Formildende omstendigheter. Løgner og dype hemmeligheter ligger som et tungt bakteppe, og det viser seg at denne saken setter både Mikael selv og folk han bryr seg om i stor fare.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 359
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205526747
Kategori: Krim og spenning
Omtale Formildende omstendigheter

 

En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Det er en klient, Nina Sunde, som ringer, og hun er livredd. Noen har tatt seg inn i huset hennes. Mikael kaster seg i bilen, men da han kommer frem er det for sent. I stuen ligger Ninas eks-mann, skutt.

Det ser ut som et soleklart tilfelle av nødverge og Mikael kjenner seg trygg på at han skal få Nina frikjent. Men det viser seg at hun ikke har fortalt sannheten.

Bak løgnene kommer en annen historie til syne, så grusom at ingen tror på den.

Og selv om den skulle være sann, innser Mikael at det ikke er sikkert at det vil hjelpe Nina Sunde.

For hvor går egentlig grensen?

Når er det lov å drepe et annet menneske?

 

"Du skal ikke slå i hjel, er Moselovens femte bud. Det samme sier straffeloven - bortsett fra i nødverge." Advokat Mikael Brenne står ovenfor en utrolig intrikat og rystende sak.

Til toppen

Andre utgaver

Formildende omstendigheter
Bokmål Ebok 2019
Formildende omstendigheter
Bokmål Heftet 2020
Formildende omstendigheter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Chris Tvedt: