Fra ungdommen (Innbundet)

Forfatter:

, og

http://fraungdommen.no

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202429874
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 14 - 18
Omtale Fra ungdommen

Boken du aldri glemmer!

Fra ungdommen forteller den norske ungdommens historie i tekst og bilder. Et unikt prosjekt som vil stå til Dovre faller og som du aldri glemmer.

Fra ungdommen portretterer en generasjon som har opplevd den høyeste materielle velstand noensinne og levd under de beste leverkårsundersøkelsene. Men en generasjon som også har de høyeste statestikker med psykiske problemer og diagnoser. Den 22.7 ble også uskylden borte for alltid.

Over 20 ungdommer forteller sin historie og portretteres med fantastiske bilder. Det blir et nært og personlig møte. Dette er unike historier som ikke bare tar pulsen på Norge i dag, men forteller den oppvoksende slekt at de ikke er alene. Vi møter Den gravide, Den kristne. Hun som ble mor da hun var 15. Han som sitter i fengsel. Han som driver plateselskap. Reinsdriftsamen som sliter med å få endene til å møtes, begravelsesbyråagenten som spiller i band og begraver sin bestemor. Rosenborgproffen som opplever suksess. Hun som aldri tør gå ut, men lever livet gjennom bloggen sin. Fiskeren som kjemper mot at alt skal bli tall og papirer. Den homofile som tar steget ut av skapet. Asylsøkeren som har fått endelig avslag.

Til toppen