Franciskas fristende kaker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202513313
Kategori: Mat og drikke
Omtale Franciskas fristende kaker

Fristende og lekre kaker - enkle å lage!

Boka er full av fristende, utrolig gode – og ikke minst vakre – kaker som faktisk er enkle å lage. Franciska har bakt kaker i mer enn 35 år, og her er hennes aller beste oppskrifter samlet på ett sted. Hun brenner for å kunne gi oss de beste oppskriftene på kaker som smaker helt fantastisk, ser fabelaktige ut og i tillegg er enkle å lage.

Garantert vellykkede kaker

Alle oppskriftene er grundig utprøvd. I boka finner du Franciskas favorittkaker som hun har bakt i årevis, gamle familieoppskrifter og helt nye, spennende oppskrifter. Det er veldig viktig for henne at alle oppskriftene er uten feil, derfor satte hun sammen et stort panel av mer enn 70 testbakere. De har testet alle oppskriftene grundig.

Kakene du finner i boka er kaker med gode ingredienser som alle får tak i, som ikke krever annet utstyr enn det de aller fleste har på kjøkkenet. Det er syv kapitler med 60 ulike kaker fordelt etter smak og anledning:

Enkle og imponerende kaker
Hvem drømmer ikke om å servere vakre kaker som smaker helt fantastisk? Disse kakene er fulle av wow-faktor.

Verdens beste sjokoladekaker
La det friste av mye, saftige og forførende sjokoladekaker, som fransk silkepai, sjokolademoussekake med nøttebunn, overdådig brownie-iskake og mye er.

Deilige kaker med smak av sommer
Det er ikke mye som er mer fristende enn lekre kaker som bugner av søte, fargerike bær, som garantert vil gi deg smaken av sol og sommer.

Fantastiske kaker som ikke trenger steking
Av og til er det godt med kaker som ikke trenger steking, men som kan gjøres ferdig i god tid før de skal serveres, og bare trenger å stå kaldt.

Uimotståelige cupcakes
Gourmet-cupcakes for sjokoladeelskere, syndige sjokoladefondant-cupcakes, ostekake-cupcakes med jordbær og mye mer.

Fristende minikaker
Perfekte små biter som passer til alle anledninger. Server dem gjerne som noe godt til kaffen, som en liten smaksopplevelse etter middagen, eller sett flere sammen på et dessertbord.

Fantastiske festkaker
Livet er fullt av små og store fester og gode anledninger! Dette er kakene som er kledd til fest, som ser bra ut og som smaker helt fantastisk.


Franciskas fristende kaker er en hyllest til god smak! Den er full av vakre bilder og gode oppskrifter. Her finner du oppskrifter på kaker som smaker helt fantastisk, ser imponerende ut og i tillegg er enkle å lage. Bli med inn i en eventyrlig kakeverden og la deg friste av oppskrifter som: Fløyelsmyk sjokoladepai, Himmelsk sitronkake, Oreo drømmedessert, Profiteroles og Gode, gammeldagse linser.

Mat- og interiørfotografen Franciska Munck-Johnsen er kjent som vinner av Kakekrigen på TV. I tillegg står hun bak bloggen Franciskas Vakre Verden, som er en av Norges største interiør- og kakeblogger.

 

 

Til toppen