Franske oster (Heftet)

produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter

Serie: Damm referanse 

Forfatter:

og

Bodil Sunde (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 288
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Sunde, Bodil
Serie: Damm referanse
ISBN/EAN: 9788204112996
Omtale Franske oster

En spennende bok om fristende oster, fra Camembert, Roquefort og Brie til Abondance, Livarot og Salers.

I denne boka får du ekspertråd om hvordan du kan lagre og servere en god ost for at smak, lukt og konsistens kommer til sin rett. Boka inneholder grundig informasjon om alle produsentene, fra gårder og klostre til større meierier. Spesialister foreslår viner som passer til hver enkelt ost.

En spennende bok om fristende oster, fra Camembert, Roquefort og Brie til Abondance, Livarot og Salers.

Til toppen

Bøker i serien