Fri fra overgrep (Heftet)

en metode som lar deg ta livet tilbake

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 318
Forlag: Tine Brager Hynne
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230356791
Kategori: Familie og helse
Omtale Fri fra overgrep
Seksuelle overgrep må snakkes om - 1 av 5 kvinner opplever det før fylte 18 år.

Hvordan er det mulig å finne tilbake til seg selv, og ta tilbake sin egen kraft?
Denne boken er for alle som selv lever med ettervirkningene av overgrep, eller som kjenner noen som har blitt utsatt. Den er for ansatte i barnehager, skoler og helsevesen som daglig møter mennesker som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Den er opplysende og gir et bredt bilde av hvordan ettervirkninger kan oppleves, og hvordan det er mulig å komme seg videre.

Med utgangspunkt i sin egen erfaring med overgrep, sin fagkompetanse og erfaring fra arbeid med klienter, har forfatter utviklet en metode for å finne fred etter overgrep. Den tar for seg syv steg som vil hjelpe deg som har vært utsatt å finne tilbake til din kraft, og ta mer styring i livet ditt.

Boken hjelper deg å bli kjent med kroppens signaler, tanker, følelser, dine behov og grenser, slik at du kan se klokere og mer objektivt på deg selv og livet ditt. Du vil også oppdage konkrete indre ressurser som skatter du kan ta i bruk på din vei videre.

Boken er illustrert med vakre og sårbare bilder, og den er bygget opp slik at leseren blir støttet og veiledet underveis.

I denne boken vil alle som har opplevd overgrep, finne noe som gir håp og inspirasjon til å lære seg selv å kjenne på en ny måte - slik at de ikke lenger er fanget i fortiden.

Til toppen

Andre utgaver

Fri fra overgrep
Bokmål Ebok 2023
Fri fra overgrep
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023