Frisk fra svimmelhet (Innbundet)

enkel og effektiv selvbehandling

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 239
Forlag: Frisk
Språk: Bokmål
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788284370453
Kategori: Familie og helse
Omtale Frisk fra svimmelhet
Trygge øvelser for å overvinne dine plager.

De aller fleste som plages med svimmelhet, merker bedring med én gang de begynner å gjøre de rette tingene. Hensikten med denne boken er å dele de nødvendige redskapene, slik at du selv kan behandle svimmelheten, og gjenoppta et vanlig liv.

Du har kanskje vært plaget med svimmelhet i lang tid, men det betyr ikke at tilstanden ikke lar seg behandle - det betyr bare at du ikke har funnet den riktige behandlingen ennå. Ved hjelp av denne boken vil du bli i stand til å finne en diagnose på din tilstand, og velge det rehabiliteringsprogrammet som passer best for deg. Så snart du begynner å gjøre det som er riktig, vil hjernen reagere med en naturlig helbredelsesprosess - selv om vi av og til er nødt til å kickstarte den.

Alan Sealy er manuellterapeut og spesialist i klinisk fysioterapi med svimmelhet og balanse som spesialfelt. Han har tidligere bodd 5 år i Oslo og bygde opp Skandinavias største balanseklinikk før han flyttet til Skottland. Nå driver han klinikken In Balance Physioterapy og Abderdeen Balance Clinic. Pasienter fra hele Europa kommer til klinikkene for å bli utredet og behandlet for sine svimmelhetsplager.

Til toppen