Gatenes hemmelighet (Innbundet)

roman

Forfatter:

Nina Zandjani (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 223
Forlag: Solum
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raz-i dar kuchehâ
Oversatt av: Zandjani, Nina
ISBN/EAN: 9788256017652
Kategori: Romaner
Omtale Gatenes hemmelighet
Homeira vender hjem til sitt gamle, fattige nabolag for å sitte ved sin fars dødsleie. I gatene fra barndommen venter minnene fra en glemt verden fylt av barnlig glede og forundring, oppdagelser, hemmelig.heter og vennskap, men også minnene fra en mannsdominert .verden der .live.t er preget av forbud og begrensninger, der mennenes. sjalusi og egenvilje veier tyngre enn kvinnenes håp og lengsler - og jo dypere Homeira blir trukket inn i sine minner, desto nærmere kommer hun en forferdelig tragedie..

Den prisbelønte forfatteren Fariba Vafi (født 1962 i Tabriz) er en av de sterkeste stemmene i den iranske samtidslitteraturen. Hun er spesielt kjent for sine dyptloddende portretter av kvinners erfaringer av makt og maktesløshet i et patriarkalsk samfunn, så vel som sine følsomme beskrivelser av det private og intime.

Fariba Vafi er en av de mest anerkjente og bestselgende forfatterne i Iran i dag. Hun har publisert en rekke romaner og novellesamlinger. Gatenes hemmelig.het er hennes fjerde roman og den .første oversatt til norsk.

Til toppen

Andre utgaver

Gatenes hemmelighet
Bokmål Ebok 2017