Gledesspredere (Innbundet)

frittgående applikasjoner

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202377892
Kategori: Håndarbeid
Omtale Gledesspredere

Velkommen til herlige gledesspredere!

Gledesspredere er akkurat det navnet tilsier; små kreative prosjekter som sprer glede og som du kan dele med andre og uttrykke hva du føler og tenker. Spre glede er vinn-vinn for alle! Prosjektene er enkle å lage og passer for alle. Bruk restematerialer du har liggende, og siden prosjektene er små er det ikke mye du trenger for å skape kjærlige bilder og kort som varmer!

Her får du er en inspirerende bok om skaperglede, og det å bruke materialene du har for hånden. Har du en god saks og stoff, kommer du langt! Figurene er enkle, og kan lages med mange ulike teknikker. Miks og match den figuren du ønsker med den teknikken du har lyst til å bruke. Noen prosjekter er laget i flere varianter for å vise hvor forskjellig resultatene kan bli med ulike teknikker.

De herlige gledessprederne er hyggelige å dele med andre. Lag gjerne flere samtidig og ha dem liggende til flere anledninger. Bruk dem som kort, til å henge opp på veggen eller lag en serie som kan henges opp sammen.
Du kan også bruke figurene til for eksempel dekkebrikker, på løpere, på puter, som blokker i et større arbeid eller som et samleprosjekt.


Nina Lise bruker mange forskjellige teknikker med hovedvekt på søm med maskin og håndsøm. Materialer i prosjektene varieres med quiltestoffer til taftgardiner. Her er det ingen begrensninger for hva du kan bruke: bomull, ull, filt, organza, silke, utvaskede stoffer til netting og syntetiske stoffer. Bruk hva du har! Nina Lise bruker også søte og sprelske tekster i arbeidene sine, og alle typer stofftusjer går greit å jobbe med. Nina Lise deler raust ut sine erfaringer, og du finner også et eget kapitel om tekniske tips og materialer.
Besøk gjerne Nina Lise Moen på bloggen mrsmoen.blogspot.com.

Til toppen