Glemselens slør (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 216
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230022818
Kategori: Romaner
Omtale Glemselens slør
«Tonje vurderte om hun burde si god natt og trekke seg tilbake, men igjen var det den besettelsen som kom over henne, lysten til å utnytte øyeblikkets muligheter, trangen til en attraktiv manns oppmerksomhet, trangen til nærhet, og trangen til å kjenne ørheten i dansen.»
«Dette var en helt ny opplevelse. Hun forlot bevisstheten i nuet på en måte som gjorde at hun tenkte at dette ville det bli vanskelig å gi slipp på, og vanskelig å komme over hvis hun måtte det. Han hadde elsket med henne med en intensitet og en innlevelse som hun ikke hadde opplevd tidligere.»
«Innimellom tenkte han på den store aldersforskjellen, skjønt han visste at alderen ikke var til hinder for at yngre kvinner viste interesse, ikke bare i en uskyldig flørt, men også i forhold av varighet. Helt siden tiden før Lena ble syk, hadde han hatt et forhold til en annen kvinne.»
«Han husket sine siste tanker fra kvelden før, tanker som han også hadde tatt med seg i sengen og bearbeidet til et stadium der han nesten følte at hun var der, og han kunne holde henne tett, tett inntil seg. Det hadde hjulpet ham i søvn. Nå tenkte han på om det virkelig ville være mulig å kjempe for å få henne tilbake.»

En fortelling om kjærlighet. Om stormende forelskelse og begjær, men også om dilemmaer og ansvarsfølelse. Om evne til å komme over det som må glemmes, men også om nye dører som åpnes.

Til toppen

Andre utgaver

Glemselens slør
Bokmål Ebok 2021