Glutenfri pizza, pasta, paier og mye mer (Innbundet)

Forfatter:

og

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 125
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Laga glutenfritt
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202552534
Kategori: Mat og drikke
Omtale Glutenfri pizza, pasta, paier og mye mer

Alle kan lage glutenfri mat – det er både enkelt, sunt og godt!

Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes.

Du finner oppskrifter på:

  • lekre pasta- og nudelretter
  • rustikke pizzaer
  • sprø empanadas
  • mettende paier
  • lekre burgere med brød
  • kinesiske dumplings
  • indisk pakora
  • meksikansk tacofest og
  • bakte desserter.

Både for deg som spiser kjøtt og for deg som er vegetarianer eller veganer.

Boken gir også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten.

Til toppen