Gravid av Cathrine Dahl Rafaelsen, Line Smenes Strand og Solveig Thorarinsdottir (Ebok)
Ebok

Gravid (Ebok)

alt du trenger å vite om unnfangelse, svangerskap, fødsel og barsel

Forfatter:

, og

Hanne Løvdal (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Løvdal, Hanne
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 9.42 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788284190419
Kategori: Svangerskap og fødsel og Dokumentar og fakta
Omtale Gravid
Er du gravid eller ønsker å bli det?

I Gravid tar tre erfarne fødselsleger deg igjennom alt du trenger å vite for å stille godt forberedt til svangerskap, fødsel og barseltid. Boka tar også for seg fasen før svangerskapet begynner - når du prøver å bli gravid.

Gravid er et komplett verk som hjelper deg å forstå prosessene i kroppen som gjør oss i stand til å bli gravide, hvordan en eggcelle og en sædcelle kan bli til et foster og alt som skjer med kroppen din under og etter en fødsel. Du får også tips og råd til hvordan du og barnet ditt kan ha det best mulig hele veien fra svangerskapets begynnelse til du er ferdig med barseltiden. Gravid inneholder fyldig, oppdatert og lett tilgjengelig informasjon som gir deg svar på alt du lurer på i denne spennende fasen av livet.

Cathrine Dahl Rafaelsen (f. 1988), Solveig Thorarinsdottir (f. 1980) og Line Smenes Strand (f. 1986) er alle spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer og jobber henholdsvis ved Sykehuset i Vestfold og Universitetssykehuset i Stavanger. Sammen har de bred kunnskap om svangerskapets mange faser og vet hva slags informasjon dagens gravide og fødende trenger og etterspør.

Boka er illustrert av Hanne Løvdal.

Til toppen

Andre utgaver

Gravid
Bokmål Innbundet 2022