Green kitchen stories (Innbundet)

fristende og sunn vegetarmat

Forfatter:

og

Johanna Frenkiel (Illustratør) Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 247
Illustratør: Frenkiel, Johanna
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
Originaltittel: The green kitchen
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788243009264
Kategori: Mat og drikke
Omtale Green kitchen stories
Endelig på norsk! Du trenger ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse oppskriftene!

Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden. Også i Norge er den lille familien godt kjent. I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter.

Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller siciliansk parmigiana di zucchine til en middag med venner. Tilfredsstill søtbehovet med en overdådig rødbet- og
sjokoladekake eller fryst jordbærostekake på solsikkebunn. Prøv ut de mange suppene, salatene, juicene og smårettene. Her kombineres ingredienser som alle har i kjøkkenskapet med sesongens friske råvarer. Paret forteller små, personlige historier fra familiens kjøkken, lærer oss om de ulike råvarene de bruker og viser hvor enkelt det er å lage næringsrike og balanserte retter uten kjøtt. Alle er enkle å lage, men utrolig fristende og fulle av herlige smaker.

Kokeboken vil inspirere deg til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Du trenger virkelig ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse deilige oppskriftene.

Til toppen

Flere bøker av David Frenkiel og Luise Vindahl: