Grønnsakskokeboka (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 448
Forlag: Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Grønnsakskokeboka
ISBN/EAN: 9788232802074
Kategori: Mat og drikke
Omtale Grønnsakskokeboka

En nyttig, enkel og inspirerende grønnsakskokebok!

Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka som gir deg svaret. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er blant Norges aller fremste kokker og kokebokforfattere, med over 300 000 solgte bøker. Nå har de slått seg sammen for å formidle sine beste oppskrifter og råd om råvarene de selv liker aller best: grønnsaker.

Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk, som garantert vil forandre måten du lager mat på - og gi alle i familien mer lyst på grønt til middag. I boka viser Tom Victor og Stian hvilke teknikker som egner seg best på grønnsakskjøkkenet, og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene til familiemiddagen eller lunsjen - enten du liker pasta, supper, salater, eggeretter, former eller bakverk, for å nevne noe. En fyldig oppslagsdel går gjennom alle grønnsakene du finner i grønnsaksdisken, gir råd om tilberedning og teknikker, og samler alle grunnoppskriftene du trenger, fra grillet hjertesalat eller glaserte gulrøtter til kålstuing og rotmos.

Enten du leter etter nye favorittmiddager for familien, eller sunt og spennende tilbehør til fisken eller kjøttstykket ditt, er Grønnsakskokeboka boka for deg.

Til toppen

Flere bøker av Tom Victor Gausdal og Stian Floer: