Gud ble menneske (Innbundet)

andakter fra Johannes evangeliet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 345
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283651195
Kategori: Religion
Omtale Gud ble menneske
For 2000 år siden ble Gud menneske. Og slik ga han oss for all ettertid et levende bilde av hvem Gud er.

Gud ble menneske tar forfatteren oss med på en reise gjennom Johannes. evangeliet, fra begynnelse til slutt. Andaktene åpner opp bibelteksten, og vi får vandre gjennom et helt evangelium i passe små porsjoner hver dag. Fokuset i andaktene ligger på gudsrelasjon og disippelskap, med bibelfor.klaringer og oppmuntring til personlig trosliv hele veien, og boken har et lett språk som er varmt og inkluderende. Synes du det er vanskelig å komme i gang med bibellesning, er denne boken spesielt for deg.

Agnar Mostad (født 1979) er gift og har tre barn. Han er utdannet lærer, og har de siste årene jobbet som journalist. Han har bred erfaring fra kristent ar.beid, inkludert forkynnelse for både voksne og barn, og brenner etter å formidle Guds ord på en forståelig og relevant måte. Gud ble menneske er hans første bok.

Anbefalinger
«Dette er en svært spesiell andaktsbok. Ved at andaktene er en gjennomgang av Evangeliet etter Johannes vers for vers, får vi en innføring i en av Bibelens viktigste bøker, samtidig som vi får korte andakter dag for dag. Det er en genial idé! Andaktene er innholdsmessig gode ved at de gir kristen kunnskap og åndelig oppbyggelse.»
- Johannes Kleppa, tidligere redaktør i Dagen

«Agnar Mostad har skrevet en meget oppbyggelig og reflektert andaktsbok som dekker mange områder i det kristne livet og som jeg tror vil berøre mange. Dette er en frigjørende evangelisk framstilling der fokuset på Jesus er gjennomgående fra først til sist i kommen.tarene. Det er fint at forfatteren trekker inn relevante skriftvers fra andre steder i Det nye testamentet og som gjør innholdet ekstra lærerikt og spennende. Denne sterke og balanser.
te andaktsboken tror jeg blir å finne i mange hjem fremover!»
- Asbjørn Simonnes, PhD, Dosent ved HLT, teologisk rådgiver for Oase og styremedlem i nasjonalt bønneråd.

Til toppen