Gullkorn fra Bibelen (Innbundet)

illustrasjoner og betraktninger av bibelvers

Serie: GudsOrd illustrasjoner 

Forfatter:

, og

Kristian Kapelrud (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 146
Illustratør: Kapelrud, Kristian
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788283650853
Kategori: Religion
Omtale Gullkorn fra Bibelen
Bibelen er full av visdom og løfter. Den er fylt med gode og berikende skatter. Gjennom GudsOrd Illustrasjoner har Kristian Kapelrud illustrert en mengde bibelvers. Lilleba og Helge, foreldrene hans, har sammen med Kristian skrevet korte refleksjoner som hjelper oss å se bibelmotivene i en større sammenheng. Visjonen er å oppmuntre folk til å «la Kristi ord få rikelig rom hos dere», som Paulus skriver til kolosserne. La budskapet i tegningene gripe deg og bli inspirert av betraktningene.

Kristian er forfatter, grafisk designer og illustratør. Alle motivene i boken er håndtegnet på iPad Pro. Kristian er gift med May Iren, har tre barn og er bosatt utenfor Hamar. Han har tidligere utgitt bøker i flere sjangere, blant annet Den evige blodspakten, fantasytrilogien Tegnets forsvarere og barnebøkene om Rikke.

Lilleba og Helge bor også utenfor Hamar. Lilleba har i mange år arbeidet kreativt med vevde, broderte og applikerte bilder, faner og bannere tilknyttet Guds ord. Tidligere har hun arbeidet som teknisk tegner, formingslærer på Hedemarken Friskole og hatt flere utstillinger. Helge er pensjonert overlege i indremedisin. Han har helt fra ungdomstiden vært aktiv i forskjellige grener av kristent arbeid. Han har alltid vært begeistret over å se de lange linjene og den indre enheten i Bibelen og sammenhengen mellom Det gamle og Det nye testamentet.

Til toppen

Flere bøker av Kristian Kapelrud, Helge Kapelrud og Lilleba Kapelrud:

Bøker i serien