Hageselskapets sommerblomster (Innbundet)

250 sommerblomster for norske forhold

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202332051
Alder: 20 - 99
Omtale Hageselskapets sommerblomster

Tid for planlegging av sommerens blomsterprakt i krukker og bed

Det finnes et rikholdig utvalg av sommerblomster for hagen og terrassen. Sommerblomstene blomstrer lenge, har et utall av fargevarianter og passer like godt i frodige bed som i potter og krukker. I denne boken finner du alt du trenger å vite om hele 250 sommerblomster som passer for norske forhold.

Det er ingen annen plantegruppe som gir så mye blomster, over en så lang periode, som det sommerblomster og utplantingsplanter gjør. Med riktig stell, nok vann, gjødsel og litt kniping vil de holde blomsterfloret gående fra tidlig sommer og helt til frosten kommer. 

Artsleksikonet i boken inneholder informasjon om over 250 forskjellige arter og sorter. Hver enkelt plante er avbildet, og sentrale opplysninger som høyde, blomsterfarge, krav til vokseplass og bruksområde er kort omtalt, sammen med en utfyllende tekst om planten.

De aller fleste av sortene er helt alminnelige, og tilgjengelig i de fleste velassorterte hagesentre, men noen litt mer sjeldne arter er det også gjort plass til. Disse er kanskje ikke vanlige hagesentervarer, men absolutt mulig å få tak i, om ikke annet så fra frø.

Til toppen

Andre utgaver

Sommerblomster for norske forhold
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av Tommy Tønsberg: