Handmade (Innbundet)

Norges beste syoppskrifter

Forfatter:

May B. Langhelle (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 174
Illustratør: Langhelle, May B.
Forlag: Motor forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293077060
Omtale Handmade

Sybloggernes beste oppskrifter

Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boka. Her finner du 50 oppskrifter og design på klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boka passer like godt til deg som er helt ny i faget som for deg som har traktert symaskinen en stund. Alle mønsterark er i 100% størrelse.

Gleden ved å skape selv er noe vi alle føler sterkt for! Som en av bidragsyterne i boka omtaler syrommet som sitt "spa" i en hektisk hverdag. På syrommet kan du lukke døren fra resten av verden og skape de vakreste ting - en kjole til deg selv eller lillegullet, morsomme luer til far og sønn, praktisk støvlettholdere eller en morsom puff.
Her får du 50 syoppskrifter som oser av kreativitet!

Hva har du lyst til å lage?
Boka spenner bredt. Hva med å lage en deilig sommer omslagskjole på til deg selv og prinsessen? Eller en riktig praktisk strikketøyveske? Trenger symaskinen ny trekk? Trenger sofaen nye puter? Hva med noen lekre retroputer? Sommer er hattetid - hva med en lekker hatt som garantert vekker oppsikt? Sy en deilig alve kjole eller hva med en varm ullfiltkjole med votter. Myke babyklær er alltid en suksess - sy en lun ulldress med søte lommer for de aller minste. Og har du ikke alltid ønsket en egen sømbyste - den kan du faktisk lage selv og oppskrift og veiledning finner du i boka.

Nyttig å kunne - en liten syskole:
Den lille syskolen gir deg grundig innføring i hva du trenger av utstyr for å kunne sy modellene i boka og hvordan du går frem. Her finner du mange gode råd og tips som hvordan du leser en oppskrift og klipper ut mønsterdeler. Hva gjør du om mønsteret ikke passer? Hva slags sømmer bruker du på en symaskin? Sting ved håndsøm, sømteknikker, kanting, festing av strikk og mye mer!
Alle oppskriftene tar utgangspunkt i at du bruker en vanlig symaskin.

 

 

Handmade er oppfølgeren til fjorårets suksess - Made by be.
Alle bidragsytere presenteres med egne nettadresser og blogger.

Til toppen

Du vil kanskje også like