Harry Potter og De vises stein (Innbundet)

Serie: Harry Potter illustrert 1

Forfatter:

Jim Kay (Illustratør) Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 256
Illustratør: Kay, Jim
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Harry Potter and the Philosopher's Stone
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
Serie: Harry Potter illustrert
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202459772
Kategori: Barnebøker
Omtale Harry Potter og De vises stein

En magisk trolldomsverden!

Du har kanskje sett Harry Potter-filmene og kanskje har du lest bøkene. Uansett om du har vært inne i denne magiske trolldomsverden eller ikke, her har du noe helt unikt du kan glede deg til. Den aller første Harry Potter-boka i en fantastisk gjennomillustrert utgave. Dette er en verdensomspennende begivenhet. De få som om har sett boka har blitt fullstendig trollbundet. Nå er det din tur. Gled deg!

La deg trollbinde og miste pusten av denne enestående gjennomillustrerte praktutgaven.

Til toppen

Andre utgaver

Harry Potter og De vises stein
Bokmål Heftet 2014
Harry Potter og De vises stein
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av J.K. Rowling:

Om forfatter J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling ble født i Chipping Sodbury, nær Bristol i England. 31. juli 1965. Hun bor nå i Edinburgh med sin mann og tre barn.

Hun er forfatteren av en av verdens mest kjente romanfigurer, Harry Potter. Hun skrev den første boka i serien da hun var nyskilt og fattig, men hun hadde brukt mange år på å tenke ut historien. Serien er blitt oversatt til mange språk, og millioner av mennesker, både barn og voksne, leser om Harry Potter. Bøkene har vunnet mange priser i flere land, blant annet Smarties Gold Award og Whitbread Childrens Book of the Year.

Eventyret om Harry Potter har hatt enorm suksess både i bokform og på kino. Bli med inn i Harry Potters magiske verden i en spektakulær utgave, med praktfulle illustrasjoner som åpner dørene til en leseropplevelse full av magi og trolldom! "Da jeg så Jim Kays illustrasjoner ble jeg dypt beveget. Jeg elsker hans tolkning av Harry Potters verden, og jeg føler meg beæret og takknemlig for at han har lånt talentet sitt til det!" J. K. Rowling

Bilde: © Richard Young

Til toppen

Bøker i serien