Heilt spesiell (Innbundet)

Sy til kids, tweens & queens

Forfatter:

Endelig en ny og flott sybok full av oppskrifter for baby, barn, ungdom og damer. Kristin Thorsnes, bedre kjent som Heilt spesiell, har laget en bok der du får oppskrifter til barn i størrelser fra 50 til 164 cm og til dame fra XS til XXL med mønsterark i full størrelse.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202599270
Omtale Heilt spesiell

En HEILT SPESIELL bok!

Ta en nærmere titt på en rykende fersk og flott sybok full av oppskrifter for baby, barn, ungdom og damer. Kristin Thorsnes, som står bak bloggen Heilt spesiell, har laget en bok der du får oppskrifter til barn i størrelser fra 50 til 164 cm og til dame fra XS til XXL med mønsterark i full størrelse.

Sy klær til alle - fra baby til dame!

Dette er boka for deg som vil sy klær til både små og store barn og til dame. Her får du et stort utvalg oppskrifter med fire tilhørende mønsterark i full størrelse, alt fra bodyer, trøyer og luer til babyer, tøffe shortser og topper til småbarn, kule bukser og hettegensere til skolebarn, skjørt, kjoler, topper og gensere til større barn og voksne. Foran i boka er det gode tips og råd samt en detaljert syskole med trinn for trinn-bilder til de ulike teknikkene.

Boka inneholder mer enn 40 oppskrifter og flotte bilder av alle plaggene i ulike stoffer og kombinasjoner, slik at du får massevis av inspirasjon til ulike klær du kan sy selv. Kanskje får du ny inspirasjon til også å skape dine egne plagg? Her er det noe for enhver smak, til og med klær som tenåringer vil ha glede av.

 

Søte plagg til smårollingene, tøffe plagg som tenåringene liker, og freshe plagg til dame.

Til toppen