Hekle, hakke & gimpe (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 189
Forlag: Kom forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293191148
Omtale Hekle, hakke & gimpe

Alt om heklekunstens hemmeligheter!

Har du funnet gleden ved å hekle, har du en hobby som varer livet ut! Hekle, hakke & gimpe gir deg nye teknikker og oppskrifter på alt du trenger å vite om heklekunstens hemmeligheter.
Når du kombinerer hekling, gimping og hakking, åpner det seg nye og spennende muligheter ... Boka gir deg over 70 oppskrifter på alt fra deilige babyplagg, luer og skjerf, elegante vesker og sjal til praktiske og dekorative ting til hjemmet som håndklær, grytekluter, bordtekstiler og pynteblomster. De forskjellige teknikkene lærer du gjennom illustrerte trinn-for-trinn bilder. Noen av oppskriftene er svært enkle, og andre modeller krever litt mer øvelse - og dit kommer du:)

Gimping og hakking er metoder det har vært mindre fokus på de siste årene og som det finnes lite oppskriftsmaterialer til. Det er alltid spennende å lære noe nytt, og disse teknikkene kompletterer heklekunsten på mange måter. Med små variasjoner kan du skape de vakreste mønstre, og i kombinasjon med hekling blir mulighetene endeløse.

Alle teknikker beskrives grundig med fremgangsmåte og oppskrifter og modeller har grundig beskrivelse på fremgangsmåte, vanskelighetsgrad (lett, middels, krevende), valg av teknikk, garnmengde og farge, heklefasthet og mål.

Alt om teknikker:
• Slik hekler du – alt om masker, forkortelser, øking og felling, forskjellige teknikker
• Slik gimper du – alt om verktøy, fremgangsmåter, øking og felling, montering
• Slik hakker du – alt om rundhakking, øking og felling, verktøy og fremgangsmåte

Oppskrifter og modeller du kan hekle, hakke og gimpe:
Du finner oppskrifter for hele året både til henne og ham, barn, baby og interiør. Hva med et gimpet skjerf og rundhakket lue, elegant poncho, romantisk trekantskjerf, gimpet skulderveske, pannebånd med blomsterpynt, grytekluter og håndklær, babyteppe og hentesett, søte tøfler, amigurumi-figurer, tallerkenbrikker, lykter og mye mer!

Hekle, hakke & gimpe er Gerd Fjellangers fjerde bok. Hun har tidligere utgitt Strikkeboka, Strikk og Tov og Myk design.

Til toppen