Helse på norsk av Per Fugelli og Benedicte Ingstad (Ebok)
Ebok

Helse på norsk (Ebok)

god helse slik folk ser det

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 495
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.41 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205444997
Kategori: Helse- og sosialfag
Omtale Helse på norsk
Nå foreligger folkets egen helsemelding. Hva er god helse for det norske folk? I 10 år har professorene Benedicte Ingstad og Per Fugelli forsket på folks oppfatninger av hva som ligger i begrepet god helse. Nå foreligger folkets egen helsemelding i form av boken Helse på norsk - God helse slik folk ser det.
Her møter vi mange av de 80 personene som er intervjuet i forbindelse med undersøkelsen. De deler sine tanker, følelser og meninger om hva som er god helse for dem. Trivsel, likevekt, å bevege seg mot egne mål, livskraft og motstandskraft, utpeker seg som helsens grunnstoffer. Hva som truer helsen, hvilke personlige egenskaper som fremmer den, politiske kilder til helse, og helse og religion, er også sentrale temaer i boken. "... Helse på norsk er et imponerende og inspirerende verk. Boka vil være til glede og nytte for alle som jobber og/eller studerer i helsevesenet, og for interesserte legfolk" .
Pernille Nylehn, Utposten "Jeg anbefaler både mine fagkolleger og andre med interesse for helseforhold i landet vårt å anskaffe den",Les anmeldesen av K. Hagestad i Tidskriftet for Den norske legeforening

Til toppen

Andre utgaver

Helse på norsk
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Per Fugelli og Benedicte Ingstad: