Helsesista: Våg å være voksen av Tale Maria Krohn Engvik (Ebok)
Ebok

Helsesista: Våg å være voksen (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.59 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202753887
Kategori: Svangerskap og fødsel og Dokumentar og fakta
Omtale Helsesista: Våg å være voksen

Helsesista med bok for voksne, Våg å være voksen.

Hva gjør du hvis ungdommen din stenges ute fra vennegjengen? Eller du er så bekymret for hvor ungdommen er at du bruker overvåkning gjennom Snapkartet? Hvordan kan du være et godt forbilde og inspirere de unge? Hvordan kan du gi ungdommen trygghet, om du som voksen har det vanskelig?

Dette er bare noen få av spørsmålene Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista, tar opp i denne boka. Gjennom en årrekke har hun kommunisert nært med barn og unge, hun når ut til tusenvis gjennom sine plattformer i sosiale medier, og holder foredrag for ungdom og voksne i hele Norge. Hun har erfart hva ungdom ønsker seg fra voksne, både når de sliter og når ting går bra. I Våg å være voksen gir hun råd om hvordan du kan møte ungdom med respekt og nysgjerrighet, slik at det skapes en god relasjon som varer gjennom den turbulente ungdomstiden – og videre i livet. Boka inneholder også historier og råd fra "ekte eksperter", mennesker som har opplevd utfordringer som andre kan lære av.

Ved å våge å lytte, våge å sette grenser, våge å slippe fri og våge å være en trygg voksen når livet endrer seg – eller når livet gjør vondt – kan du gjøre en forskjell.

Til toppen

Andre utgaver

Helsesista: Våg å være voksen
Bokmål Innbundet 2022
Helsesista - Våg å være voksen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Tale Maria Krohn Engvik: