Helt deg! (Innbundet)

en bok om å kontrollere det du kan ta kontroll over, og gi f**n i resten

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 216
Forlag: Gode dager
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269264142
Kategori: Selvutvikling
Omtale Helt deg!
Denne boka er skrevet til de unge. Til dere som ennå ikke har havnet i samfunnets hamsterhjul der man jager og jager uten mål og mening om hva det er man faktisk ønsker å oppnå. Eller hvorfor. Til dere unge som lever i en hverdag der alle strever for å tilfredsstille alle andres krav og forventninger og som opplever det som både håpløst og slitsomt.

Den er skrevet til de unge, men den er like aktuell for voksne.

Boka beskriver hvordan jeg mener alle bør angripe livet for å sikre suksess. Ta kontroll over det du faktisk kan ta kontroll over, og gi faen i resten. For i et samfunn bygget opp rundt et fucka suksessbegrep hvor alle må strekke til på alle arenaer, kan vi ende opp med å ikke være til stede på noen arenaer og føle oss mislykka. Og det gidder jeg ikke bruke tida mi på.

Dette er boka jeg skulle ønske at fantes da jeg var yngre. Dette brenner jeg for med hvert fiber i kroppen min, og er mine erfaringer og tanker for å sørge for at man ikke bare er i live, men at man faktisk lever! Kall det gjerne fjas, men når alt kokes ned er det faktisk det som gjelder.

Øystein

Til toppen

Flere bøker av Øystein Pettersen: