Helt enkel hekling (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202314903
Kategori: Håndarbeid
Omtale Helt enkel hekling

Hekling - inspirasjon til å skape!

Her får du grundig innføring i de forskjellige hekleteknikkene, med gode trinn-for-trinn-bilder. Du finner oppskrifter på tepper, puter, tilbehør, grytekluter og mye mer. Alt i herlige farge- og garnkombinasjoner!

Hekling er et fantastisk håndarbeid med spennende kombinasjoner du kan lage med både struktur, farger og mønster. Du trenger bare en heklenål og et garnnøste, så er du i gang! Det er dessuten enkelt å finne en rekke flotte garnkvaliteter i alle mulige tykkelser og farger i ull, alpakka, bomull, lin og silke.

Kan du ikke hekle fra før, lover vi deg mange flotte opplevelser. Bokas første del gir deg en flott innføring, trinn-for-trinn hvordan du kommer i gang. Alle hekleforkortelser forklares og vises.
Velg blant mange prosjekter som enkle oppvaskkluter, kuvertbrikker, sitteunderlag, slumreskjerf, poncho, handlenett, puter i forskjellige strukturer, babyluer og pulsvarmere for å nevne noe.

Bruk restegarn og kombiner med nye typer garn! I heklingens verden er det ingenting som er riktig eller galt, bytt om på farger eller garn, kombiner teknikker og gjør det til ditt eget!

Alle oppskrifter inneholder beskrivelse av garntype/garnleverandør og farge, anbefalt heklenål, beskrivelse av fremgangsmåte og montering.

Til toppen

Om forfatter Tove Fevang

Tove Fevang

Tove Fevang er en av Norges mest kjente quiltere, kjent for sine arbeider innen lappeteknikk, applikasjon og broderi. Hun er særlig kjent for sine farger og stilrene mønstre. Tove har utgitt en rekke bøker innenfor mange temaer og er en anerkjent kursholder.

Til toppen