"Helt Texas" (Innbundet)

hennes egne ville historier og opplevelser, 1960-2017

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 380
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230016565
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale "Helt Texas"
Hensikten med å skrive boken «Helt Texas», har flere grunner. Jeg vil gjerne være talskvinne for de mange kvinner som blir konstant bedratt, trakassert, neglisjert, utnyttet og psykisk mishandlet over tid av sin partner /ektefelle. Mange kvinner er for snille eller konfliktsky slik jeg var, og tør ikke å skille seg. De forblir i det daglige helvete. Man håper forgjeves på forbedringer som aldri kommer. Sett heller foten ned og få den adekvate respekten du fortjener.

Når det ikke lyser kjærlighet i øynene til din partner når han ser på deg, da er det bare å gå en annen vei.Reis deg opp fra det simple og onde, legg det bak deg, - og gå videre i livet. Da vil sjansen være ganske stor for at du treffer en partner som ser deg og setter pris på deg og nyter din kjærlighet. Ellers kaster du bare bort dine beste år i fortvilelse, ensomhet og sorg, - slik jeg gjorde.

Mange finner seg i alt for mye før de går.

Bli ikke bitter, bare tenk hvor heldig og modig du er som har klart å komme deg ut av forholdet! Forøvrig ble jeg utsatt for mange feiloperasjoner, og i tillegg fikk jeg erfare
hva demens hos foreldre kan innebære av utfordringer og påkjenninger.

Man bør skaffe seg interesser, - gjøre noe man liker. Vær ikke redd for å prøve noe nytt.
Det ga meg stor glede å male oljebilder, selv om jeg overhode ikke kan tegne.

For noen er det viktig å reise og oppleve nye steder. På 90-tallet bestemte jeg meg for å reise og oppleve andre kulturer, siden jeg svært sjelden ble tatt med på turer i «ekteskapet».

Jeg ville ikke bare se flyplasser og luksushoteller, men virkelig komme inn under huden på folk. Det var svært lærerikt, og man begynner å se mange ting på en helt annen måte. Forøvrig liker jeg å lese, fotografere og sy. Nå reiser jeg mer igjen, etter mange vonde operasjoner i kne og rygg, og nyter kulinariske retter i samvær med snille venninner.

Til toppen