Helvete åpent (Innbundet)

Serie: Tommy Bergmann 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 492
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Serie: Tommy Bergmann
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788241911521
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Helvete åpent
Ny krim fra vinneren av Rivertonprisen 2013 og Glassnøkkelen.
Politietterforsker Tommy Bergmann finner en prostituert jente hardt skadet i en leilighet i Oslo. De omfattende skadene har urovekkende likhetstrekk med en rekke drap som ble tilstått av læreren Anders Rask for flere år siden. Men Rask sitter innelåst på psykiatrisk sikkerhetsavdeling han kan ikke stå bak.
Moren til en av de drepte jentene leser om saken. Hun er sikker på at datterens gamle lærer er uskyldig dømt og hun vet hvem morderen er. Eller er alt bare fantasi? Uansett hvor overbevist hun er, kan hun likevel ikke si noe. For da vil hennes egen hemmelighet fra da datteren forsvant i 1988, bli avslørt.
Dette er den andre boken om Tommy Bergmann.
«Helvete åpent er et solid stykke håndverk, tidvis spennende, med godt språk og sikker bruk av litterære virkemidler.» Sindre Hovdenakk, VG
Om forfatteren: Gard Sveen (f. 1969) debuterte med Den siste pilegrimen i 2013. Han fikk en rekke priser for boken: Rivertonprisen 2013, Glassnøkkelen 2014 og Maurits Hansen-prisen. Den ble solgt til 11 land og har et norsk opplag på 50 000. Helvete åpent er andre bok om politietterforsker Tommy Bergmann.

Til toppen

Andre utgaver

Helvete åpent
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Gard Sveen:

Bøker i serien