Hemmelighetenes sommer (Heftet)

Forfatter:

Elisabet W. Middelthon (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 624
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: The guest book
Oversatt av: Middelthon, Elisabet W.
ISBN/EAN: 9788279009443
Kategori: Romaner
Omtale Hemmelighetenes sommer
Bli med på en episk reise gjennom tre generasjoner av én familie i Sarah Blakes nyeste roman, "Hemmelighetenes sommer".

En gripende saga: Fra 1930-tallets glansdager til moderne tid, vever Sarah Blake en medrivende fortelling om Miltons, en velstående overklassefamilie med en tilsynelatende perfekt fasade. Bak lukkede dører skjuler det seg imidlertid hemmeligheter, sorger og konflikter som truer med å rive dem fra hverandre.

Et mesterverk av historiefortelling: Gjennom en uforglemmelig historie og levende karakterer fører Sarah Blake deg inn i hjertet av Miltons familie. Du vil føle med dem i deres triumfer og tragedier, og bli fascinert av hvordan fortidens valg fortsetter å forme deres nåtid.

Tema er aktuelt i vår tid: "Hemmelighetenes sommer" belyser temaer som er like relevante i dag som de var for generasjoner siden: ulikhet, rasisme, klasseskille, og den evige kampen for å finne sin plass i verden.

En bok for alle: Enten du er en fan av historiske romaner, familiesagaer eller bare en god historie, er "Hemmelighetenes sommer" en bok du ikke vil gå glipp av. Den vil underholde deg, utfordre deg og røre deg dypt.

Bli med på en uforglemmelig reise!

Til toppen

Andre utgaver

Hemmelighetenes sommer
Bokmål Ebok 2022