Historie (Innbundet)

hvordan fortiden har formet oss

Serie: Ny vitenskap 

Forfatter:

Vigdis Fondevik (Oversetter) Liv Marit Haakenstad (Oversetter) Thorbjørn Faarlund (Oversetter) Marit Folkestad Tveit (Oversetter) Helene Limås (Oversetter) Line Therkelsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 175
Forlag: Orage
Språk: Bokmål
Originaltittel: How it works book of incredible history volume 2
Oversatt av: Fondevik, Vigdis , Haakenstad, Liv Marit , Faarlund, Thorbjørn , Tveit, Marit Folkestad , Limås, Helene og Therkelsen, Line
Serie: Ny vitenskap
ISBN/EAN: 9788293321774
Kategori: Historie
Omtale Historie
I denne boka til Ny Vitenskap gjør vi ære på fortiden og tar deg med på en reise tilbake i tid. Vi ser nærmere på noen tidsepoker, vaner og tradisjoner som har formet vår kultur og hvordan vi opplever verden i dag. Vi studerer noen kulturskatter og monumentale bygninger som vitner om det som har vært. Her dekker vi deler av antikkens Roma, egypternes begravelsesritualer og besøker fascinerende landemerker over hele verden. Historien rommer flere store slag som har hatt avgjørende betydning for Europas kulturelle utvikling. Du vil til og med finne en gjennomgang av oppfinnelser som har forandret verden og blir kjent med noen innovative, modige og visjonære mennesker fra fortid og nåtid. Til slutt møter du noen forhistoriske dyr som en gang regjerte på Jorda. Alle kapitlene støttes med imponerende bilder og forklarende illustrasjoner, slik at du forstår emnene i detalj.

La oss gjøre historien levende for deg!

Til toppen

Andre utgaver

Historie
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Line Therkelsen:

Bøker i serien