Historie på tvers (Innbundet)

2

Serie: Historie på tvers 2

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 441
Forlag: Argus forlag
Språk: Bokmål
Serie: Historie på tvers
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788269250299
Kategori: Historie
Omtale Historie på tvers
LES - 32 temakapitler om fremveksten av vår moderne verden. Her finner du teknologi og maktpolitikk, eksempelvis om den industrielle revolusjon, om de tre (!) verdenskriger og om USAs fremvekst som supermakt. Men vi går også i dybden på alt det som påvirker hverdagslivet vårt i Norge. Hvordan vi har kjempet mot fattigdom og ulikhet, hvordan straffene våre endret seg fra tortur og dødsstraff til innesperring og frihetsberøvelse. Og hvordan har det seg at det i våre dager er ganske greit å være skeiv i landet vårt?

HØR - Alle temakapitler kan høres som lydbok. Du scanner QR-koden på hver kapittelforside med mobilen, og vips kan du høre teksten lest opp mens du blar deg fremover. Kapitlene leses av Nils Nordberg, «NRK-stemmen».

SE - Boka inneholder mer enn 400 kart og bilder fra hele verden. Vi har laget boka i stort format, nettopp for at de fantastiske bildene skal få
komme til sin rett.

TA QUIZ - I slutten av hvert kapittel finner du en QR-kode, den fører deg rett til en interaktiv quiz der du får testet dine nyvunne kunnskaper. Testene kan tas så mange ganger du vil.

«Historie på tvers - Verdenshistorie med nye øyne» er historieverket du skulle ønske du hadde da du gikk på skolen. Dette er bind 2, hvor
fokuset er nyere historie.

Til toppen

Flere bøker av Nils Håkon Nordberg og Morten Eimot:

Bøker i serien