Hittebarnet (Innbundet)

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 413
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: The foundling
Oversatt av: Hansen, Morten
ISBN/EAN: 9788293311799
Kategori: Romaner
Omtale Hittebarnet
London 1754. Seks år etter at hun var nødt til å etterlate sin nyfødte datter Clara på Hittebarnshospitalet, drar Bess Bright tilbake for å hente henne. Hun frykter det verste, at Clara kanskje er død, men ingenting kan forberede Bess på sjokket da hun får vite at datteren ble hentet for mange år siden, og det angivelig av henne selv. Livet blir snudd på hodet når Bess prøver å finne ut hvem som har bortført den lille jenta - og hvorfor.

I et stille og dystert byhus i utkanten av London, bor det en ung enke og hennes lille datter. Enken har knapt forlatt huset på et tiår. Hennes nære venn - en ung lege som jobber på Hittebarnshospitalet - klarer å overtale henne til å hyre en barnepike for datteren, selv om hun nøler med å ta inn en fremmed i hjemmet og livet sitt. Men fortiden truer med å innhente henne og rive hennes verden i stykker.

En fengslende fortelling om mødre og døtre, klasse og makt, og kjærlighet mot alle odds.

«The Familiars var årets mestselgende debut i 2019. Denne oppfølgeren skuffer ikke.» Stella magazine
«Hvis du liker suspense av typen «Mindhunter», så vil du elske denne boken.» Cosmopolitan

Biografi
Stacey Halls vokste opp i Rossendale i Lancashire, England. Hun studerte journalistikk ved University of Central Lancashire, og flyttet deretter til London. Hun har jobbet som redaktør og skrevet for aviser og magasiner som Psychologies, Independent og Fabulous. Hun ga ut sin første roman i 2019, «The Familiars», som har solgt mer enn 150 000 innbundne eksemplarer.

Til toppen

Andre utgaver

Hittebarnet
Bokmål Ebok 2020
Hittebarnet
Bokmål Heftet 2021

Flere bøker av Stacey Halls: